Kontakt og information

Tomas Henckel Johansen

Lægekonsulent på Helsecenter Marjatta med antroposofisk medicin og terapi, Uddannet speciallæge i almen medicin samt praktiserende læge i Ishøj. Særlig interesse for psykisk trivsel og helse samt fordybelse og meditation som kilde til fornyede kræfter.

Telefontid:  Fredag kl. 08.00 -08.30 Tlf: 5651-7880 og 3032-3438. 

emailadresse: helsecenter@marjatta.dk

 

Rolf Kjær

Uddannet helsepædagog, eurytmist og helseeurytmist (bevægelsesterapeut). 20 års erfaring i at arbejde med mennesker. Terapeutisk erfaring fra to tyske sygehuse og arbejdet med handicappede børn, unge og voksne i Danmark, samt fra egen praksis.

emailadresse: helsecenter@marjatta.dk

Lisbet Kolmos

Læge, ph.d., tidlige leder af Marjatta gennem 25 år.  Erfaring med børn og unge med udviklingsforstyrrelser. Interesse for sundhedsfremmende terapi og behandling af bl.a. kronisk træthedssyndrom.

Telefontid: Mandag og tirsdag kl. 09.00 – 10.00  Tlf: 5651 7872 og 2134 0856. 

emailadresse: helsecenter@marjatta.dk

 

Vibeke Illemann Andersen

Sygeplejerske og sundhedsfaglig konsulent. Har 23 års erfaring med antroposofisk medicin og videreuddannelse i Rytmisk indsmøring og kropsbehandlinger. Videreuddannelse i vejledningssamtaler der bygger på gestaltterapeutiske principper.  Flere års erfaring bl.a. fra Norge i arbejdet med voksne mennesker med udviklinghæmninger, samt undervisning, vejledning og coaching af medarbejdere ud fra sundhedsfremmende perspektiver.

Telefontid: Onsdag og fredag kl. 10.00 – 11.00 Tlf. 2116-9798

emailadresse: helsecenter@marjatta.dk

Birte Kjær

Helsepædagog, tysk uddannet Heilpraktiker og bevægelses terapeut med refleks terapi – Embodiment – neurologisk regenerering som hovedområde. Lærer på Uddannelsescenter Marjatta i bevægelse, helsepædagogik og forskellige former for antroposofisk terapi. Tilknyttet Bothmer Movement International som ansvarlig for Bothmergymnastik uddannelse i Danmark.

emailadresse: helsecenter@marjatta.dk

Lind Einarsdóttir

Uddannet helsepædagog samt Master i specialpædagogik. Mange års erfaring i arbejdet med børn og unge med særlige udfordringer, samt undervisning, vejledning og coaching af medarbejdere i pædagogiske virksomheder. Ansat ved Uddannelsescenter Marjatta som uddannelseskoordinator, underviser og opgavevejleder ved pædagoguddannelsen.