Workshop i Rytmisk indsmøring – let terapeutisk berøring

Workshop i Rytmisk indsmøring – let terapeutisk berøring

Rytmisk indsmøring er en blid massageform, der bruges både til voksne og børn og egner sig godt indenfor helsepædagogisk praksis. Den lette rytmiske massage medvirker til, at man mærker sin krop og dens grænser og den virker tillige harmoniserende og livgivende. Du får i denne workshop kendskab til Rytmisk indsmøring samt en forståelse for de livgivende kræfters virke i organerne og bindevævet og dens anvendelsesmuligheder. Vi arbejder med grundlæggende berøringskvaliteter og enkle indsmøringer af ryg, fod, hånd og arm.

Deltagerne øver ved at give og modtage indsmøring til hinanden samt observere hinandens teknikker. På den måde fordyber vi det kvalitative.

Dato: Fredag d.27. januar kl. 16-20 &  lørdag d. 28. januar kl. 10-15

Sted: Helsecenter Marjatta, terapisalen, Strandvejen 11, 4733 Tappernøje

Pris: 945 kr. inkl. forplejning.  Der er mulighed for at booke værelse til overnatning, kontakt; uddannelse@marjatta.dk

Undervisere: Vibeke Illemann Andersen og Tomas Henckel Johansen

Vibeke er sygeplejerske og sundhedsfaglig konsulent på Marjatta. hun har 25 års erfaring med antroposofisk medicin og videreuddannelse i Rytmisk indsmøring og kropsbehandlinger. Videreuddannelse i vejledningssamtaler der bygger på gestaltterapeutiske principper.  Flere års erfaring bl.a. fra Norge i arbejdet med voksne mennesker med udviklingshæmninger, samt undervisning, vejledning og coaching af medarbejdere ud fra sundhedsfremmende perspektiver.

 

 

 

 

Tomas er lægekonsulent på Helsecenter Marjatta med antroposofisk medicin og terapi, Uddannet speciallæge i almen medicin samt praktiserende læge i Ishøj. Særlig interesse for psykisk trivsel og helse samt fordybelse og meditation som kilde til fornyede kræfter.

 

 

Tilmelding